torstai 15. elokuuta 2013

Yliopistoon....tai ainakin jotain sinnepäin

Heräsin tänä aamuna aikaisin ja kun kello löi 10, olin jo netissä täyttelemässä ilmoittautumislomaketta tilastomatematiikan valinnaisten perusopintojen kurssille. Ehkä en päässyt vielä sisään toivomaani opiskelupaikkaan, mutta hei, onhan tämä sentään avoin YLIOPISTO. Sain sitäpaitsi eilen puhelun viime kevään valmennuskurssini tuutorilta. Hän kyseli, miten pääsykokeessa kävi ja mitkä ovat suunnitelmani tästä eteenpäin. Tuli hyvä mieli, kun tuutori kertoi jääneensä itse ensimmäisellä kerralla vielä kauemmaksi sisäänpääsystä ja käyneensä suorittamassa ilmeisesti tuon saman kurssin avoimessa. Hän kannusti yrittämään uudestaan ja lohdutteli minua sillä, että ensi vuonna on paljon helpompaa aloittaa luku-urakka kun matikkaan on jo jonkinlainen ote. Olen itsekin yrittänyt ajatella näin, mutta tuntui silti todella helpottavalta kuulla nämä sanat sellaisen ihmisen suusta, joka on käynyt täsmälleen saman läpi. Häneen on tavallaan aika helppo luottaa :)

Itse kurssi alkaa vasta syyskuussa, joten vielä on hyvin aikaa lomailla (damn) ja haeskella töitä.

Korvakorut:Icon,
Kukkaketju:Glitter,
Pitkä riipus:Vero Moda


Pahoittelut huonolaatuisista kuvista, en jaksanut taaskaan vaivata isää :P

Farkkutakki:no idea -vanha,
Neulepaita:Object,
Pitsitoppi:Vero Moda,
Farkut:Cubus(?)

Tänään näen Juuliaa ja myöhemmin menen pitkästä aikaa balanceen. Ainakin tekemistä riittää, toivottavasti on siis luvassa mukava päivä!

1 kommentti:

  1. Ou mai gaad mulloli samanlaine aamu mut eri ;-) ja katoin et ekas kuvas sul olis lyhyt tukka!! Sopis iha mielettömä hyvi, näyttäisit semmoselt keijukaiselt<3 vaik ootha sä nykki semmone höpsnöps

    VastaaPoista

Kerro, mitä on mielessäsi: